Login
(prihlásenie/registrácia)
Bezpečnosť údajov
Software je zabezpečený rovnako ako internet banking, daňová správa, elektronický občiansky, či dátová schránka kde budete dostávať aj právne dokumenty z justície.

Komunikácia medzi Vašim počítačom a našim serverom je zašifrovaná 256-bitovou šifrou, 2048-bitovým kľúčom a TLS 1.2 na OpenSSL -




Ochrana súkromia
Prístup do databázy Vašej firmy máte iba Vy a ľudia, ktorým povolíte prístup. Ako admin firmy môžete prístupy kedykoľvek odobrať. Ak vymeníte zamestnanca alebo účtovníčku, starej vezmete prístup a novej pridáte prístup. Menu > Iné > Kolegovia.
Alebo ak ste účtovná firma, software si platíte Vy a zákazník (firma) Vám nezaplatil za účtovné služby, vezmete mu prístup až kým Vám nezaplatí.
Z našej firmy má prístup k dátam len jeden človek - System Admin SG. Máme vlastný server aj serverovňu.

Hádanie hesla
V programe je zabudovaný časový zámok ako v trezore. Ak niekto bude hádať Vaše heslo, prihlásenie Vášho užívateľa sa zablokuje na X minút. Čím viac hádania, tým dlhší blok. Môžete si to vyskúšať.

Zálohovanie dát - u nás aj u Vás
U nás: Každý deň sa zálohujú databázy na druhý disk - rotácia 7 dní + týždeň + mesiac. Plus Duplicitná záloha mimo serverovne. Čo je to SG ucto online?
- funkčný software už od r.2010, ktorý môžete používať na kompletné vedenie podvojného účtovníctva pre Vašu spoločnosť (vrátane evidencie majetku a odpisov podľa aktuálnej legislatívy SR). Je to webová aplikácia, rovnako ako napríklad Internet banking alebo e-shop

Musím si niečo inštalovať?
- netreba nič inštalovať, na používanie programu Vám stačí internetový prehliadač: Explorer, Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari atď.

Aký počítač je treba?
- hocijaký kancelársky alebo notebook. Keďže nič neinštalujete, žiadne nároky na počítač nie sú. A môžete mať Windows, Linux alebo Apple MacIntosh.

Kde sú uložené dáta?
- všetky dáta sú uložené na našich serveroch a sú denne zálohované (cloud computing).

Kde je program? A čo aktualizácie?
- program je uložený na našich serveroch. Aktualizácie teda vykonávame na nich a sú Vám okamžite k dispozícii.

Je to bezpečné?
- Servery su lepšie zabezpečené ako bežné počítače doma alebo v kancelárii.

Koľko užívateľov môže pracovať v systéme?
- počet užívateľov nie je obmedzený. Vy sami si nastavíte, kto má prístup.

Mám viacej firiem. Ako to funguje?
- či ste podnikateľ, ktorý má viacej firiem, alebo ste účtovná spoločnosť, ktorá účtuje viacej firiem, stačí Vám jedno prihlásenie a vidíte všetky svoje firmy.

Aké máte servery?
- bežíme na *nixových FreeBSD. Web server Apache MPM thread worker, OpenSSL a mySQL INNODB.



Cookies
Hore